Trg svobode 27, Tržič, 3,5 sobno stanovanje z atrijem

Na mirni lokaciji v samem mestnem jedru Tržiča prodamo svetlo pritlično 3,5 sobno vzdrževano stanovanje velikosti 100,70m2 (80,70 m2 bivalne površine stanovanja, 20,00 m2 terase) ter samostojno parcelo (atrij) v velikosti 266 m2, katera se uporablja kot parkirišče.

  • Stanovanje obsega spalnico, kuhinjo z jedilnim kotom in dnevnim prostorom, otroško sobo z ločeno igralnico, hodnik, kopalnico, ločen wc, shrambo ter teraso.
  • Atrij obsega parkirišče ter letno kuhinjo.

Stanovanje:

Ogrevanje je urejeno preko lastne redno servisirane kondenzacijske plinske peči, katera je nameščena v zunanji shrambi. Po celotnem stanovanju je nameščeno talno gretje. Vsi vgrajeni materiali v stanovanju so višjega cenovnega razreda. Vsa senčila so vodena električno. Stanovanje se prodaja vključno z vso opremo razen: pograd v otroški sobi, pralni stroj, hladilnik ter TV sprejemnik. V letu 2020 je bila nad celotnim stanovanjem zamenja strešna kritina ter izdelani so bili zračni mostovi.

Atrij:

Dostop do atrija je preko občinske ceste. Na vhodu v atrij je nameščena električno vodena ograja. Celoten atrij je tlakovan. V letni kuhinji se nahajajo klopi ter miza, zidano veliko kurišče, električna energija, zamrzovalna skrinja ter prostor za hranjenje opreme.

Dodaten opis:

Večstanovanjski objekt je bil zgrajen 1880 ter v celoti obnovljen leta 2008. V objektu se nahaja 9 posameznih stanovanjskih enot ter 1. poslovni prostor.

  • Nepremičnini sta zemljiško knjižno urejeni.
  • V objektu se nahaja optično omrežje.

V neposredni bližini je vsa infrastruktura: pošta, trgovine, vrtec, osnovna šola.

Pogoj prodajalca:

Pogoj prodajalca je, da davek na promet nepremičnin v višini 2% od prodajne cene v celoti plača kupec. Vse ostale stroške razen vpisa kupca v zemljiško knjigo krije prodajalec.

Nepremična bo vseljiva 1.9.2021. Prodajalec se zavezuje, da bo pred primopredajo celotno stanovanje prebelil ter očistil.

Cena cca 170.000,00€

https://www.nepremicnine.net/nepremicnine.html?id=6385399

V nadaljevanju si lahko ogledate nepremičnini v virtualni obliki:

Dnevni prostor 1:

Dnevni prostor 2:

Kuhinja:

Spalnica:

Otroška soba:

Kopalnica:

Wc: